Jongeren met schulden kunnen geholpen worden met hun schulden én met een beter toekomstperspectief

Bij onze aanpak staat jouw toekomstperspectief centraal.

Onze aanpak werkt met intensieve begeleiding en ‘schuldsanering’: jouw schulden worden samengevoegd en in een keer afgekocht door de gemeente, waardoor jijzelf nog maar één schuldeisers over houdt. Je kan de overgebleven schuld terugbetalen door middelen van een maatschappelijke tegenprestatie. Die tegenprestatie kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld door naar school te gaan of een maatschappelijke stage te doen. Hierover maak je afspraken met je trajectbegeleider.

Een JPF-jongere is 18-27 jaar (bij aanvang traject), woonachtige in de gemeente waar hij/zij het JPF-traject volgt, en in staat om te werken aan zijn of haar perspectief. De gemeenten in Nederland voeren het JPF uit. Meld je daarom aan bij je eigen gemeente, en controleer in het overzicht hieronder of jouw gemeente is aangesloten bij Stichting JPF. Je kunt je dus niet aanmelden via deze website of ons contactformulier.

De volgende gemeenten hebben zich aangesloten bij ons initiatief:

Gemeente Assen

Gemeente Emmen

Gemeente Eindhoven

Gemeente Den Haag

Gemeente Venlo

Gemeente Almere

Gemeente Almelo

Gemeente Den Bosch

Staat jouw gemeente er niet tussen? Dan werkt jouw gemeente nog niet met onze aanpak. Neem dan alsnog contact op met je eigen gemeente om te achterhalen op welke manier jouw gemeente je kan helpen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@jongerenperspectieffonds.nl. We zien graag hoe we je kunnen helpen!

Back To Top