Te veel jongeren worden in hun ontwikkeling belemmerd door schuldenproblematiek. Gemeentebeleid kan het verschil maken.

Wij geloven dat door het wegnemen van de schulden en intensieve begeleiding jongeren weer perspectief kunnen krijgen op een mooie toekomst. En dat is niet alleen in het voordeel van de jongere, maar voor de maatschappij als geheel. Ook voor de gemeente.

Met de juiste aanpak kunnen gemeenten het verschil maken. En wij hebben deze aanpak! De JPF-aanpak stelt gemeenten in staat jongeren écht te helpen. Zowel met hun schulden als met hun toekomstperspectief.

Wij bieden een lidmaatschap aan voor gemeenten. In dit lidmaatschap zit onze JPF-Toolkit, de Effectmonitoringstool en de Community mét kennissessies.

  • In onze Toolkit zitten praktische ondersteuningsproducten die je van A tot Z helpen bij besluitvorming, implementatie en uitvoering.
  • Met onze Effectmonitoring kun je per gemeente de maatschappelijke baten (in €), managementinformatie en de ontwikkeling van jongeren zien.
  • Binnen onze Community brengen we alle JPF-Professionals samen en verzorgen we kennissessies per functiegroep. Op die manier hoeven jouw medewerkers het wiel niet opnieuw uit te vinden en ontwikkelen we de aanpak steeds verder door.

Wil je meer weten over ons lidmaatschap of alvast een kijkje nemen in onze Toolkit? Neem dan contact met ons op! Je krijgt dan direct toegang tot het eerste deel van onze Toolkit. Daar zie je ook direct een concept samenwerkingsovereenkomst waarin alle details van ons lidmaatschap staan uitgewerkt!

Deelnemende gemeenten

Gemeente Assen

Gemeente Emmen

Gemeente Eindhoven

Gemeente Den Haag

Gemeente Venlo

Gemeente Almere

Gemeente Almelo

Gemeente Den Bosch

Back To Top